Zin in een ontspanning?

Bij Beauty & Feet ben je welkom voor een fijn en ontspannen moment. Helemaal voor jezelf. Kies uit een bestaand arrangement of stel er zelf een samen in overleg met mij. Even weg van de alledaagse dingen, volle agenda, stress en vermoeidheid. Bij jouw moment kies je zelf een heerlijk geurend aroma en je favoriete muziek op de achtergrond.

Schoonheidsbehandelingen

LIGNE BALANCE
LIGNE SENSIBLE
LIGNE PURIFIANTE
LIGNE INTENSIVE

Pedicure

Jonge voeten, oude voeten, pijnlijke voeten, twee linkervoeten, damesvoeten, regenboogvoeten, herenvoeten, vermoeide voeten, eeltvoeten,  droge voeten, sportvoeten, kleine voeten of grote voeten.

Maar hoe je voeten ook zijn, het is belangrijk dat ze de juiste aandacht en verzorging krijgen.
Beauty & Feet helpt graag met jouw voetverzorging. 

Wax- en harsbehandelingen met SKINS's en Lycon

SKIN's

SKIN's waxing is voor het hele lichaam en gezicht.  Deze ontharingstechniek is snel, verzorgend en vrijwel pijnloos omdat het op een lage temperatuur wordt toegepast. De waxsoorten geuren heerlijk en zijn zacht en mild voor de huid.

Lycon
Lycon

De Lycon producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een superglad resultaat zelfs bij haren vanaf 1 mm. De wax bevat natuurlijke aromatische oliën waardoor de huid wordt gevoed en verzacht. Deze wax kan gebruikt worden op lagere temperaturen en is dus ook geschikt voor de gevoeligere huid.

Kijk bij de behandelingen naar de mogelijkheden voor ontspannende massages, voetverzorging en ontharen. 

Tot ziens bij Beauty & Feet!